Академиците бойкотират водещо списание за джендър изследвания, собственост на регистрирания

...
Академиците бойкотират водещо списание за джендър изследвания, собственост на регистрирания
Коментари Харесай

Учените бойкотират списанието за пола Wiley след смяна на „anti-wake“

Академиците бойкотират водещо списание за джендър проучвания, благосъстоятелност на записания в Ню Йорк издател Wiley, откакто неговите редактори и политики бяха изменени в това, което те характеризират като „ анти- разсъниха се ” против радикални възгледи в гонене на облаги.

Близо 500 съветници, рецензенти, сътрудници и читатели са написали писма за овакантяване на Wiley в символ на митинг против „ консолидираното ” на списанието Gender, Work and Organisation от смяна на задачите си, в това число унищожаване на препратките към куиър теорията на своя уеб страница.

Подписалите два документа, публикувани тази седмица, също подлагаха на критика назначението за основни редактори на „ бизнес учени с опит в маркетинга и предприемачеството [които не отразяват] широчината на джендър и феминистките проучвания на дневник ”.

„ Това е някакъв тип противопоставяне против събуждането под формата на унищожаване на това, което би се разглеждало като радикални аспекти на списанието “, сподели професор Карл Р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР