Академик Пловдив допусна домакинска загуба от Левски в деветия кръг

...
Академик Пловдив допусна домакинска загуба от Левски в деветия кръг
Коментари Харесай

Йордан Янков: Тези циркове, които стават са смешни

Академик Пловдив позволи домакинска загуба от Левски в деветия кръг от НБЛ, а ето по какъв начин старши-треньорът на отбора от Пловдив разяснява провалянето.

" Две неща не стигнаха от чисто баскетболна точка. Страничните неща не желая да ги разясня, тъй като тези циркове, които стават са смешни. Баскетболно с 20 битки по-малко и с пет вкарани тройки в действителност би било доста мъчно изключително с тези високи играчи, с които разполагат Левски. Тайлър Криймър се показа обичайно като се има поради, че пет седмици не е имал формален мач. Има още много неща върху, които би трябвало да работи. Смятам, че ще играе доста по-добре. 
 Пета победа за Левски в НБЛ Пета победа за Левски в НБЛ
Чисто от тактическа позиция има още много неща, които би трябвало да вършим и когато ги знае съм сигурен, че ще му бъде доста по-лесно да взима по-бързи решения на терена. Тони Гуджино сигурно няма да играе против Балкан Ботевград уповавам се да се завърне идната седмица. Ники Николов ще се завърне след нова година. Очакваме Джейлън Минет да пристигна през днешния ден и него да го вкараме в тима. Мисля, че ще може да играе против Балкан. Лицето, което желая да виждам от тима няма да е преди нова година сигурно. Надявам се да вземем някоя победа, с цел да имаме по-голямо самочувствие и това да ни даде кураж. 

Нямам забележки и за следващ мач играят повече от 30 минути някои от главните играчи и това е в действителност много мъчно. Смятам, че тимът би трябвало да стартира да побеждава, тъй като играем добре. Страхотна работа на Александър Груев, който със ужасно доста начинания и срещи съумява да вкара тези хора в залата, за което му благодарим. ", съобщи Янков.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР