Академик Бултекс победи Рилски спортист със 78:74 (18:16, 10:22, 30:20,

...
Академик Бултекс победи Рилски спортист със 78:74 (18:16, 10:22, 30:20,
Коментари Харесай

"Академик Бултекс" удари "Рилски", двата тима временно се изравниха на върха

" Академик Бултекс " победи " Рилски състезател " със 78:74 (18:16, 10:22, 30:20, 20:16) и двата тима се изравниха на върха в класирането на Националната баскетболна лига за мъже.

Първата четвъртина приключи с тройка на Александър Груев за две точки задатък в интерес на пловдивчаните, само че " Рилски състезател " направи серия от 10:2 при започване на втората част и поведе с 10 пункта на полувремето. Седем от точките бяха дело на Ивън Реванел, който вкара две стрелби под коша и приключи отличното си показване с тройка.

Никола Маравич вкара първите девет точки в интерес на Бултекс през второто полувреме, а Груев и Димитър Димитров прибавиха по един панер за тъждество, което се резервира и при 58:58 до сирената. Двата тима продължиха да бъдат наедно до преполовяването на последната част, само че следващи тройки на Васил Бачев и Мартин Дурчев взеха решение мача в интерес на Бултекс.

Дерек Райт вкара тройка за " Рилски състезател " и понижи изоставането на домакините, само че те означиха единствено пет точки за последните три минути и изгубиха мача.

По-късно през днешния ден " Левски Лукойл " и " Балкан " ще имат опция да изместят " Рилски състезател " и " Академик Бултекс " от върха.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР