Акад. Николай Денков – бившият министър на образованието и науката

...
Акад. Николай Денков – бившият министър на образованието и науката
Коментари Харесай

„Промяната“ ще предложи за премиер акад. Николай Денков

Акад. Николай Денков – някогашният министър на образованието и науката в държавното управление на Кирил Петков – ще е номинацията на " Продължаваме промяната " за министър председател, оповестява bTV. За втория мандат партията на Петков залага на учен, откакто кандидат-премиерът на ГЕРБ беше проф. Николай Габровски, чийто кабинет през вчерашния ден беше отритнат от Народното събрание.

Припомняме, че акад. Денков влезе като специалист в държавното управление на " Промяната ", а по-късно поведе и депутатска листа. Той е един от хората, които мощно стартират политиката на Кирил Петков.

Очаква се номинацията му да бъде оповестена на конференция през днешния ден следобяд. Както стана ясно, от Политическа партия и Демократична България оповестиха, че с втория изследователски мандат ще опитат да образуват кабинет на малцинството.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинНиколай Денков Продължаваме промяната кандидат-премиер ПоследниНай-четениПолитика 408 „ Промяната “ ще предложи за министър председател акад. Николай Денков Бюджет и финанси 56 ЕЦБ може да забави темпото на повишение на лихвите Европари 180 Служебният кабинет бърза с три закона за еврото Компании 56 Мъск е продал акции за 3.6 милиарда $ в Tesla Компании 9686 Германец трансформира остарял хотел в Семково в коливинг зона Личности 7658 Мъск към този момент не е най-богатият човек в света Любопитно
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР