AirPods на Apple се превърнаха в едни от най-популярните безжични

...
AirPods на Apple се превърнаха в едни от най-популярните безжични
Коментари Харесай

WF-1000XM3 - предизвикателството на Sony към Apple

AirPods на Apple се трансфораха в едни от най-популярните безжични слушалки на пазара и в знак на статус за дребни и огромни. Дали обаче са най-хубавото, което можем да си купим в този клас, е към този момент различен въпрос.

Основните недоволства на потребителите са, че слушалките падат прекомерно елементарно, което ги прави и лесни за губене. Не разполагат и с ефикасна система за уединяване на външните звуци.

Наскоро Sony сподели новите си WF-1000XM3 слушалки, които се спрягат за главен съперник на AirPods и съгласно Sony са най-хубавите безжични слушалки на пазара.

Също като AirPods, WF-1000XM3 разполагат с батерия, която устоя на до шест часа музика, и с калъфче, което може да цялостни батерията им три пъти. Само 10 минути в него обезпечат до 90 минути музика в ушите.

Това, което моделът на Sony владее по-добре от този на Apple, e изолирането на външен звук.

Всяка от слушалките разполага със личен микрофон, който хваща и придвижва всички ненужни звуци към специфичен филтриращ шума чип.

В същото време обаче слушалките могат да бъдат настроени по този начин, че да предават несъмнено количество от звуците на околната среда според от това къде се намираме.

Ако сме измежду хора да вземем за пример, слушалките могат да бъдат програмирани да предават външни звуци с концепцията да участваме в диалог, без да се постанова събеседниците ни да покачват звук.

Ако пък получим позвъняване, чиповете на WF-1000XM3 ще изолират всички външни разстройства, тъй че да можем да чуем сигнала оптимално добре.

Очаква се слушалките да влязат в продажба по-късно този месец, като ще бъдат налични в черен и в сребърен вид, а цената им ще е 230 $ - с 30 повече от тази на последните AirPods и кутийката им. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР