Airbnb дава толкова много възможности за настаняване по целия свят

...
Airbnb дава толкова много възможности за настаняване по целия свят
Коментари Харесай

Mushroom Dome Cabin, Airbnb и кой е най-популярният имот в платформата

Airbnb дава толкоз доста благоприятни условия за настаняване по целия свят - от престояване в къщи във формата на кучета до домове, издълбани в пещери. Но от всички страхотни жилища, първокласни имения, странни и прелестни ваканционни домове, кой е най-популярният парцел, който може да наемем през онлайн платформата?

Е, съгласно Airbnb това е дребна интимна къщичка, скрита в дърветата (буквално) в Аптос, Калифорния, която е на 10 минути пешком от плажа.

Mushroom Dome Cabin разполага с дребна спалня, кухня и веранда начело. Покривът е във формата на купол, което значи, че можем да спим тъкмо под звездите и в ясна нощ да гледаме Млечния път.

Имотът се предлага в Airbnb от съвсем 10 години и е най-резервираната благосъстоятелност, откогато платформата съществува. Ако желаеме да се насладим на престой за една нощ, би трябвало да резервираме пет месеца авансово.

Не е изненадващо, че Mushroom Dome Cabin има невероятни мнения от посетители, отсядали там, и цялостна оценка от пет звезди. Една нощувка излиза към 100 английски лири. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР