> Ахмед Доган по време на гостуването му в Шоуто

...
> Ахмед Доган по време на гостуването му в Шоуто
Коментари Харесай

Човек от ДПС: Доган много уважава Слави Трифонов, но те не са се виждали от 10 години

 > Ахмед Доган по време на гостуването му в " Шоуто на Слави " през 2005 година
Според него тематиката " Росенец " е доказателство, че ще има предварителни избори.

" Появили се тази тематика, значи идват избори. Ако ни поканят на диалози ще седнем да приказваме, до момента не са ни канили. Ние от 4 години приказваме, призоваваме за разговор и споделяме, че българският политически живот е в рецесия, тъй като няма никакъв разговор сред политическите субекти ", сподели Йордан Цонев.

По думите му от време на време, след нов избор, се сменят съперниците и съдружниците и, в случай че погледнем към Европа, това е естествена процедура.

Той добави, че Движение за права и свободи ще поддържа тази смяна, без да взе участие в ръководството.

" Трите партии явно нямат задоволително, с цел да сформират кабинет. Ние споделяме, че ще ги подкрепим по избрани политики. ГЕРБ е токсична партия, тъй като всяка партия, която одобри във властта, прегръща я и по-късно изчезва ", разяснява Йордан Цонев.

Той разяснява неналичието на Делян Пеевски в листите на Движение за права и свободи по този начин:

" Всички наши структури предложиха Пеевски, само че по-късно господин Пеевски ни уведоми, че неговото персонално решение е да не взе участие в изборите и да не бъде претендент за народен представител. Това е персонален избор на господин Пеевски. "

" От господин Доган знам, че доста почита като съумял човек, шоумен, само че знам също по този начин, че той последните 10 години не се е чувал и виждал със ", сподели още Йордан Цонев.

" Ако от Има Такъв Народ ни поканят на диалози ще седнем да приказваме с тях. Досега не са ни поканили – нито публично, нито импровизирано “, сподели още шефът на ПГ на Движение за права и свободи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР