Ахмед Доган пак изкара една цистерна размисли преди Коледа. Основно

...
Ахмед Доган пак изкара една цистерна размисли преди Коледа. Основно
Коментари Харесай

Доган откри топлата вода

Ахмед Доган отново изкара една цистерна размишления преди Коледа. Основно – накъде ни върви демокрацията след 30 години Преход. И прави очевидната констатация за всеки, който може да каже " добър ден " – наникъде!
Доган прави и още една констатация – че трябвало рестарт. Не стига до такава степен да разгласи по какъв начин Движение за права и свободи следва да е водеща мощ в подобен рестарт, тъй като знае, че няма кой да го одобри – и скоро няма да има! Щях да напиша " в никакъв случай ", само че в никакъв случай не казвай в никакъв случай.
В тази " парадигма " е редно малко, ясно и просто да бъде казано следно – никой от сегашната политическа класа, най-малкото Ахмед Доган, има право да приказва за присъединяване в какъвто и да е рестарт! Доган имаше задоволително години присъединяване във властта, най-вече по подмолен метод и резултатът е, че в този момент приказва за рестарт! А до момента какво правихте, Ефенди? Или ви стана скучно да се гмуркате като Чичо Скрудж в милионите (като нищо и милиардите), та решихте отново да си поиграете?
Стига! Няма какво Доган да бъде слушан. Защото той може да облича с патетични приказки каквото си желае, само че с дейностите си от дълго време е посочил какъв е. По облеклата посрещат, по мозъка изпращат. Почетният ръководител на каквото и да е значи, че към този момент си изпратен в пенсия. В случая с Доган наподобява не е по този начин на процедура, само че е време да стане! Защото за какъвто и да е рестарт е нужна самостоятелна и надлежно мощна правосъдна система, която да не разреши която и да е тактика за развиване да бъде подчинена на персонални користни ползи - отколешният подарък на Доган за България е да няма такава правосъдна система! Весела Коледа!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР