Ахмед Доган не е излизал от политиката, за едни той

...
Ахмед Доган не е излизал от политиката, за едни той
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Доган е адмирал, но БСП е лоша опозиция и правителството може да изкара 20 г.

Ахмед Доган не е излизал от политиката, за едни той е почетен ръководител, само че за Движение за права и свободи той е адмирал – Командира.
 Свиленски: Никога не е рано за предварителни избори  Американският дипломат на крайници при Доган
Това разгласи депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на културата Вежди Рашидов във връзка срещата в централата на Движение за права и свободи сред американския дипломат Ерик Рубин, почетния ръководител на Движение за права и свободи Доган и водача на партията Мустафа Карадайъ. 

Според Рашидов Движение за права и свободи се държи като по-разумна съпротива от Българска социалистическа партия. За социалистическата партия той разяснява: Те от дълго време унищожиха понятието съпротива. Няма опозиция и държавното управление може да изкара и 20 година

Нормално да има несъгласия в една коалиция, по тази причина първото държавно управление на Бойко Борисов е било най-силно, счита Рашидов. 

Относно ситуацията в нашата страна депутатът от ГЕРБ заключи: „ Вместо да се утежнява, става безнадеждно ”. Научихме се за всичко да викаме оставка, сами си клатим лодката, сподели още Вежди Рашидов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР