Ахмед Доган е приел в централата на ДРС посланика на

...
Ахмед Доган е приел в централата на ДРС посланика на
Коментари Харесай

Посланикът на САЩ на крака при Ахмед Доган – какво предупреждение отправя той чрез срещата с Ерик Рубин

Ахмед Доган е приел в централата на ДРС посланика на Съединени американски щати Ерик Рубин. Това излиза наяве от появило се преди минути публично известие на уеб страницата на партията му Движение за права и свободи , гарнирано със фотография на Доган, Мустафа Кар дипломат Рубин.

" Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ организираха среща с посланика на Съединени американски щати Н.Пр. Ерик Рубин в централата на Движението за права и свободи. Бяха разисквани настоящи политически въпроси, както и развиването на двустранните връзки. Участниците в срещата показаха удовлетворение от опцията да обменят отзиви и позиции обособени тематики, както и убеждението, че такива срещи са нужни и потребни. Взаимното почитание и разговорът способстват за развиване на демократичните процеси и би трябвало да бъдат поощрявани ”, се споделя в известието.



Наскоро Ахмед Доган се съобщи като предприемач, купувайки ТЕЦ-Варна, а Карадайъ разгласи, че от дълго време не е политик и има право да си купува, каквито желае компании.

" Че какво прави един предприемач на среща с американския дипломат, който освен това му идва на крайници. Тази среща очевидно е предизвестие от Доган към съперниците му - да внимават, тъй като Съединени американски щати стоят зад него ", разясняват анализатори във връзка обявата.

ПИК напомня, че след афиширането на Доган като предприемач, водачът на НФСБ и вицепрем Валери Симеонов съобщи в изявление пред медията ни, че ще изиска цялостен доклад по отношение на защитата на почетния ръководител на Движение за права и свободи от НСО.

" Какво постанова страната да заплаща защитата на частния предприемач Доган ", попита Симеонов, а преди ден внесе въпросите по тематиката и публично в качеството си на зам.-министър-председател.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР