Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март

...
Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март
Коментари Харесай

ДПС-Ардино също номинира Доган за депутат

Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от бе номиниран за листата на Движение за права и свободи и от структурата в Ардино. Членовете на Движението желаеха в нея да влязат още Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, Хасан Азис, Ресми Мурад, Елван Гюркаш, Айджан Ахмед, актуалните депутати Адлен Шевкед и Ерол Мехмед и др, написа уеб сайтът Родопи24.

Общинското съвещание на Движение за права и свободи в Ардино се организира през днешния ден.

Над 20 са номинациите за кандидат-депутатската листа на Движението за права и свободи. Голяма част от номинираните обаче си направиха отводи. Това стори кметът Изет Шабан и заместниците му.

Вече стана ясно, че доста от структурите в района желаеха почетният ръководител Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от да води листата на Движение за права и свободи в Кърджали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР