" Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март

...
"
Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март
Коментари Харесай

Осман Октай: Фактът, че Доган взима отношение, означава, че нещо го безпокои

" Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила, който е толкоз безмълвен през последните 5-6 години, при положение, когато никой не го е заел публично, внезапно заема позиция, отношение в общественото пространство.

Оттам би трябвало да стартира анализът на целия този скандал към аферата "Цанков камък “, съобщи в изявление за предаването "12+3 " на стратегия "Хоризонт " Осман Октай, някогашен заместник-председател на Движение за права и свободи.

"Самият факт, че Доган взима отношение, значи, че е доста мощно смутен от нещо. Колкото и да се опиват да потулят абсурда с КТБ и да се трансферира цялата виновност върху Цветан Василев, без да пазя Цветан Василев, той не е самичък като участник в рухването и разграбването на 4 милиарда и половина пред очите на всички български жители. Обектът Пеевски като независим план няма по какъв начин да съществува без мощната съгласуваност на Доган. Създателите на плана "Пеевски “ доста добре знаят това, тъй че тематиката, че може да има спор сред Доган и Пеевски е отклонение на вниманието ", сподели Октай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР