Ахмат и направиха нулево равенство в кавказкото дерби от 19-ия

...
Ахмат и направиха нулево равенство в кавказкото дерби от 19-ия
Коментари Харесай

Без голове в дербито на Кавказ

Ахмат и направиха нулево тъждество в кавказкото дерби от 19-ия кръг на РПЛ. Двубоят се игра при непрекъснат снеговалеж и не предложи съвсем никакви забавни моменти. В класирането Рубин измести от осмото място, а Ахмат е 10-и, само че в серия от 5 мача без победа.

Мачът беше значим и за двата тима, които не са измежду претендентите за присъединяване в евротурнирите, само че и са надалеч от зоната на изпадащите. Още един път се видя, че Ахмат има проблеми в нападателен проект, а отбраната на Рубин се оправи изненадващо добре.

Домакините бяха по-активни първоначално, когато избави рисков изстрел на, а при добавката стреля неопределено. Рубин отвърна със мощен удар на Аалександър Зуев, блокиран от защитник в зелено.

До почивката нямаше други забавни обстановки пред двете порти. Лошите атмосферни условия направиха играта накъсана, а и никой от противниците не посмя да рискува.
Ахмат имаше късмет да поведе в 66-ата минута, само че още веднъж Дюпин се намеси чудесно, този път след шут на, а закъсня за добавката. В 75-ата минута опита да открие резултата от фаул, само че Дюпин мазета в корнер.

Десетина минути преди края на мача Зуев се оказа непокрит в наказателното поле, само че реагира отлично и избави точката за отбора си.

Премиер Лига 19 кръг, четвъртък 17 декември  Ахмат 0:0краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР