Ахх, днес ФБ е възхитително място. Толкова страст, патос, енергия

...
Ахх, днес ФБ е възхитително място. Толкова страст, патос, енергия
Коментари Харесай

Симов: Липсата на актуализация на бюджета означава да минираме работата на служебния кабинет

" Ахх, през днешния ден ФБ е възхитително място. Толкова пристрастеност, възторг, сила и взривяващи статуси. И поради това ще си направя кефа да разбия няколко опорни точки:
1. Основната задача на този парламент не е да оправи изборните правила. В други времена несъмнено щеше да е правилно. Сега обаче се намираме в окото на бурята, а социално-икономическата рецесия от ден дневно наближава като торнадо.
 Кабинетът в оставка няма да предложи актуализация на бюджета Кабинетът в оставка няма да предложи актуализация на бюджета
Кабинетът в оставка няма да предложи актуализация на бюджета. Това се разбра от предаваното в профила на премиера в оставка Бойко Борис...
Нормално е районни партии като Демократична България да бъдат слепи за проблемите. Всички останали обаче нямат това опрощение. Освен ИК Народното събрание е задължен да актуализира бюджета. Особено, в случай че вървим към нови избори ", във Facebook.
" Служебното държавно управление няма пълномощия в бюджетната сфера. А неналичието на актуализация значи да минираме работата на служебния кабинет. И да обслужим медийната фабрика на ГЕРБ, която единствено това чака. Битката против Борисов не е единствено пара в свирката и медиен разгар. Тя изисква разум. Някои през днешния ден демонстрираха, че го нямат.
2. Българска социалистическа партия се била срутила. Нейното гласоподаване било сравнимо с Пеевски. Винаги съм бил почитател на поезията. Ама ходете да кажете на хората, които са на път да останат без помощи и със свиващи се приходи, че доста по-важно и значимо е да създадем комисия за Росенец. Аз не съм срещу нея и бих я подкрепил. Но значи може да сътворяваме комисии, само че не може да актуализираме бюджета. В единия случай избираш вътрешнопартийните си ползи, в другия случай избираш хората. Съжалявам доста за фейсбук-муджахидините. Българска социалистическа партия избра хората.
3. " Коалицията Гешев ". Яко. Но щом ще си лепим етикети - назовавам всички останали коалиция " Мъртви души ". Защото те не одобриха нашето предложение за дейна регистрация и изчистването на описите от мъртви души.
 ГЕРБ трансферира виновността за проваленото съвещание на новите партии, Българска социалистическа партия пък съзря лобизъм ГЕРБ трансферира виновността за проваленото съвещание на новите партии, Българска социалистическа партия пък съзря лобизъм
Не се е случвало програмата за работа за седмицата на Народното събрание да не бъде призната, отговорността е на болшинството. Това сподели председа...
4. И не на последно място. Наясно съм, че " новите партии " (това в никакъв случай няма да спре да ми е забавно) мъчно преглъщат Българска социалистическа партия. Защото тя беше съпротива, когато те бяха в небитието (по разнообразни аргументи, в това число и поради разделяне на една съдружна спалня с Борисов).
Според тях Българска социалистическа партия би трябвало да си седи в ъгъла, да гласоподава без да приказва, да не прави непотребни придвижвания, с цел да не би да бъде видяна, да си кюта безмълвно и да не демонстрира непотребни искания. Българска социалистическа партия изчистена от стремежи и пристрастености. Стерилна и кротка.
Както се споделя - ще има да вземате! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР