Ах, тези Уилям и Кейт. Гледаме ги - безупречни, влюбени,

...
Ах, тези Уилям и Кейт. Гледаме ги - безупречни, влюбени,
Коментари Харесай

Когато Уилям и Кейт скъсаха

Ах, тези Уилям и Кейт. Гледаме ги - безупречни, влюбени, постоянно стилни, с три деца, херцог и херцогиня. Какво повече може да желае човек от живота си?!

Но, както в множеството случаи, това, което се вижда на повърхността, е една незначителна част от всичко, което се случва в реалност. Знаем, че Уилям и Кейт се влюбват още като студенти . Тогава не са толкоз зрели и доста по-лесно се поддават на страсти и усеща.

Двамата се срещат през 2001 година, стават гаджета година по-късно и романсът им продължава до 2007 година Тогава се разделят за малко , след което ориста и здравия разсъдък още веднъж ги събират, с цел да се се трансфорат в една от обичаните двойки на света.

 Снимка 390448

Но каква е повода за раздялата?

Отговорът на този въпрос идва от книгата The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became A Future Queen. В нея се споделя, че принц Уилям е почнал да се усеща прекомерно захласнат от Кейт . И когато е усетил примката на сериозната връзка да се стяга към врата му, той стегнал куфарите за отмора по мъжки в Гърция.

Докато принцът разпуска с другари на яхта край крайбрежията на южната ни съседка, Кейт пък се връща при родителите си в Беркшир. Според авторката на книгата Джесика Джейн, Мидълтън желае да остане уединено с мислите си, да реши обстановката и да реши бъдещето на връзката им.

 Уилям и Кейт през 2002 година

Уилям и Кейт през 2002 година

Тези свои размишления и пристрастености напоява с огромно количество бяло вино и съмнения дали да се обади на Уилям или не. Въпреки че той доста й липсва, Мидълтън по този начин и не признава възприятията си в този миг и взема решение да се държи на състояние.

 Тайните на принц Уилям и Кейт Мидълтън
Тайните на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Не всичко е по този начин съвършено

Как тъкмо се е стигнало до повторното събиране на двойката не е доста ясно, само че очевидно и двамата са преглътнали егото си в името на любовта. А при оповестяването на годежа им през 2010 година Уилям съобщи сбито, че просто са били млади , израствали са дружно и са напасвали характерите си. Затова късата разлъка не му наподобява нищо толкоз извънредно, написа Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР