Ах, — времето от годината, когато едночасовите философски разговори са

...
Ах, — времето от годината, когато едночасовите философски разговори са
Коментари Харесай

Трите зодии, на които новолунието в Стрелец ще повлияе най-леко

Ах, — времето от годината, когато едночасовите метафизичен диалози са всекидневно събитие, а пътуванията в последния миг са неизбежни. След натоварен сезон на Скорпион, Слънцето, преминаващо към този нехаен, радостен огнен знак, ще бъде глътка пресен въздух, защото оптимизмът и желанието за завършения стават съществени цели.

Тази сила ще доближи своя връх на 24 ноември, когато Слънцето и Луната се съединят в този знак, публично възвестяваща тази спонтанна, насочена към свободата сила в космоса. Но макар че може да звучи като занимателно премеждие, не всеки ще се възползва от тази сила. Новолунието през ноември в Стрелец ще засегне минимум тези три зодиакални знака - само че пък те няма да се оплакват от това.
 image2_16x9.png 2023 наближава: съвет за всяка зодия в областта на любовта и финансите На фокус
Ноемврийското новолуние е обвързвано с обсъждане на това какво е допустимо, когато си позволите да мечтаете без ограничавания или граници. С Юпитер, шефът на този знак, намиращ се непосредствено в Риби, ще бележи време за доста хора да продължат напред с очакванията и фантазиите, които може да са били забавени, до момента в който Юпитер беше назадничав от 28 юли. Въпреки това, защото новолунието ще се появи в тъмните домове на наталните карти на избрани знаци, тази сила може да е малко по-земна. Всеки от тях ще бъде поощрен да огледа подмолните си каузи, вместо да бъде в центъра на вниманието и събитията.

Ето кои са трите зодии, които са минимум наранени от ноемврийското новолуние в Стрелец:
 Зодиите, които ще усетят най-леко новолунието в Стрелец  Зодиите, които ще усетят най-леко новолунието в Стрелец  Зодиите, които ще усетят най-леко новолунието в Стрелец  Зодиите, които ще усетят най-леко новолунието в Стрелец
А тук си припомнете ►
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР