Агресията в обществото ни е на много нива – от

...
Агресията в обществото ни е на много нива – от
Коментари Харесай

Заплашеният с пистолет депутат: Преживях нещо ужасно, но това е ежедневие за много хора

„ Агресията в обществото ни е на доста равнища – от учебно заведение до пътя. Аз претърпях нещо извънредно, само че това е всекидневие за доста хора. Обществото ни стига граница, която, в случай че бъде премината, няма връщане обратно “. Това съобщи пред Нова телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков, който беше застрашен с револвер на автомагистрала " Хемус " през вчерашния ден.
 Заплашваният с револвер на автомагистрала Хемус се оказа народен представител от Българска социалистическа партия
Инцидентът стана, до момента в който Божанков карал по " Хемус " в посока Варна. По време на изпреварване зад неговия автомобил застанал различен и почнал да присветва с фарове. 

След като Божанков се е прибрал в дясната лента, другият автомобил се е изравнил с неговия и от вътрешната страна насочили револвер към него.

„ Поведението беше много нападателно. В първия миг си помислих, че това е автомобил със специфичен режим на придвижване, само че по-късно видях, че е граждански “, обясни депутатът. 

„ Бях доста стъписан, тъй като не е станало нещо, което да провокира такава експанзия или яд “, добави той.

Веднага по-късно Божанков подал сигнал на тел. 112 и по-късно колата била открита и спряна, а двама души са арестувани за 24 часа. 

Депутатът посочи, че не е бил със длъжностен автомобил. Според него хората в другата кола не са знаели кой е и случилото се няма връзка с работата му. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР