Агресията у мъжа не се получава от вчера за днес.

...
Агресията у мъжа не се получава от вчера за днес.
Коментари Харесай

Експерти: Ревностната параноя е честа при семейства с голяма възрастова разлика

„ Агресията у мъжа не се получава от през вчерашния ден за през днешния ден. Това са наслоявания в характера на човек. Причината за убийството най-вероятно е ревнивост. Патологичната ревнивост става психопатия. Става сериозен проблем, при който мъжът дотам стартира да фантазира, че се подлудява. Това положение обаче подготвя за повече кавги в фамилията “. Това съобщи пред „ Bulgaria ON AIR “ психиатърът доктор Веселин Герев.

Анализът е във връзка жестокото ликвидиране, което потресе Стара Загора. 65-годишен мъж умъртви с 40 години по младата си брачна половинка с нож в сърцето.

По думите на психиатъра ревността на мъжа постоянно се поражда от половата некадърност.

В постепенен проект се приема за обикновено мъжът да е по-възрастен от брачната половинка си, което допуска финансова непоклатимост, акцентира сексологът проф. Станка Маркова.

„ В браковете, при които възрастовата разлика е доста огромна, е значимо дали мъжът или дамата са съгласни на взаимни отстъпки. Ако дамата е по-възрастна от мъжа, то нещата се трансформират доста. Жената е по-мъдра, тя знае по какъв начин да ръководи мъжа. Жената обаче може да прави секс до момента в който е жива, а мъжете завършват много по-рано “, изясни тя. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР