Агресията сред младежите взема връх.Без значение какво е насилието, дали

...
Агресията сред младежите взема връх.Без значение какво е насилието, дали
Коментари Харесай

Непълнолетни заплашват момче: Ще го пребият, ако не им даде 10 лв.

Агресията измежду младежите взема връх.

Без значение какво е насилието, дали физическо или вербално - за него би трябвало да се приказва, изключително когато насилието е сред младежи. Напоследък стават от ден на ден случаите с експанзия сред малолетни. Много от децата споделят на родителите си, че са били унизени в учебно заведение или на улицата, или са били въвлечени във физическа разпра. Но има и деца, които не са толкоз открити пред родителите си. Те таят болката си, което може да докара до съществени проблеми, свързани с психологичното здраве.

За поредна експанзия от страна на малолетни, разбра GlasNews.bg. Неприятната обстановка се е развила преди ден в автобус Nº3 в Стара Загора. Синът на Кремена Русева е пътувал с другар от спирка " ЖП гара " до спирка " XIII ОУ ". Приятелят на момчето е слезнал на " Славянска 2 " - тогава почнали и проблемите за сина на Кремена.

От " Славянска 2 " до " ХIII ОУ " група от малолетни (на към 17 години) обкръжили сина на Русева и почнали да се закачат с него. Някои от невъзпитаните младежи седнали до момчето и почнали да му приказват по какъв начин ще му вземат телефона и по какъв начин няма да бъде пребит, в случай че им даде 10 лв.. 

Синът на Кремена е попитал агресорите защо се закачат тъкмо с него, а те му отвърнали, че ще разбере, откакто слезне от рейса.

" И това всичко се случва пред очите на към 5 пасажера, в това число и кондукторката и надлежно никой нищо не им споделя, откакто слиза на " XIII ОУ " едно от момчетата (без коса) го рита от рейса ", твърди майката на потърпевшото момче.

" Та запитвам: Докога ще живеем в боязън и напрежение по какъв начин децата ни ще се прибират от учебно заведение или подготовка? Защо сме толкоз оскъдни? А на тримата младежи, които са се правили на мъже им искам да не срещат в никакъв случай бащите на тези деца, с които се гаврят и подиграват, а също по този начин и ги поучавам да вървят да се вършат на огромна работа със свои връстници! ", добавя Кремена Русева.

Майката показа въпросната неприятна история в обществената мрежа Facebook и получи огромна поддръжка. Коментиращи обявата я поучават да пусне тъжба, като приложи видеозаписите от рейса, в случай че изобщо има такива.

" Можете да ги изискате записите, завеждайки дело. Не мълчете, действайте! Дайте образец на детето си, че всяко деяние има еднообразно по мощ противопоставяне ", разяснява Ангелина Пенева.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР