Агресията от страна на „защитниците на бездомни кучета“ буквално изригна

...
Агресията от страна на „защитниците на бездомни кучета“ буквално изригна
Коментари Харесай

Англичани кучелюбци се заканват на българка: Ти, ревнива краво, ходи се шибай!

Агресията от страна на „ бранителите на бездомни кучета “ безусловно изригна като вулкан в обществените мрежи след обява на 24rodopi.com под заглавие „ Куче-касичка “ – има ли „ бизнес “ с животни?! “.

В нея бе разказана историята на кърджалийка, която поискала от доброволци да й върнат раненото от водач куче, за което те бяха почнали дарителска акция. Доброволка обаче отказала това да стане, пораждайки подозрения за нечиста приложимост на средствата, които от години сърцати хора пращат за избавяне на животни.

В същото време фондация на английски жител, който също се включва в набирането на пари за доброволци, изригна против кърджалийката, която просто си изиска кучето, което отглежда в двор на компания още от самото му раждане.

„ Ти си доста известна тук в Обединеното кралство като гадна кучка. Разпространявайки ненавист към безмозъчните, които ти имат вяра. Постнал съм елементи, с цел да видят хората теб и какви зли неистини казваш. Твоята компания също ще бъде известна откакто ние се свържем с нея. Ние транспортираме кучетата гратис. Жените, за които приказваш, в никакъв случай не са питали за пари.

Ти, ревностна краво, върви се шибай и по този начин си избивай комплексите. Ще се забележим скоро “, насочи обръщение към кърджалийката, която просто си поискала от доброволците кучето, британецът Греъм Роу.

„ Тази жена предизвиква вреди на кучетата, които ние спасяваме. Тя се пробва да вземе пари за себе си. Какъв низък измамник... “, твърди британецът, който развива активност с Graeme's dog rescue fundraiser "Because we care ", организирайки и акции за набиране на средства към една от доброволките в Кърджали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР