Aгресия в градския транспорт. Шофьор на тролейбус номер 9 обижда

...
Aгресия в градския транспорт. Шофьор на тролейбус номер 9 обижда
Коментари Харесай

Грозни сцени в градския транспорт, шофьор налетя на пътник

 Aгресия в градския превоз. Шофьор на тролейбус номер 9 наскърбява пасажери. За това сигнализира един от пострадалите. Според него лидерът първо не спрял на една от спирките, на която имало чакащ човек, който трябвало да отиде до светофара и чак тогава въпросният лидер отворил вратите на тролея. Тогава почнала и вербалната експанзия по адрес на жителя, твърди още индивидът снимал част от абсурда. В този миг различен от пасажерите вътре почнал да прави видеозапис на безобразното държание на лидера, а той почнал да  го наскърбява и да заплашва.

Случката се разиграла на 14 август на спирката на тролея на площад " Сточна гара ". Автор на клипа е Антон Горинов. Той се прибирал към у дома с тролейбуса 22.30 часа. " Шофьорът подмина спирката на ул. " Поп Богомил ", където е кръстовището с " Г. С. Раковски " и бул. " Сливница ", на която чакаше пасажер.

На светофара транспортното средство спря и той почука на стъклото. Пътникът се качи, а водачът излезе от кабинката и нападателно стартира да го бута, рита и наскърбява. При което аз се намесих и го попитах какво му е направил индивида. Водачът се прибра в кабинката, а от там се чуваха руганти и псувни. Аз започнах да фотографирам. След това тролейбусът още веднъж се върна на " Сточна гара ". Аз се приготвих да слизам, само че вратите не се отвориха. Шофьорът излезе от кабинката, налетя
Той е подал тъжба в ЦГМ. Началникът на тролейбусното хранилище " Надежда " Цветан Горанов схванал за случая в късния следобяд в петък. Шофьорът, против който е сигнала, обаче е в отпуск. " Прегледах му досието, прегледах и клипчето. След като се върне от отпуск ще му вземем пояснение и ще предприемем ограничения. Тези дейности внезапно контрастират с това, което желаеме да са нашите водачи ", разяснява той.

По думите му лидерът има и други нарушавания – пътни катастрофи и нередовни курсове. Той има и предизвестие за уволняване. Работил е в ЦГМ от 6 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР