Агресия срещу онкоболен мъж в центъра на Сливен! Oхранител в

...
Агресия срещу онкоболен мъж в центъра на Сливен! Oхранител в
Коментари Харесай

Охранител в банка счупи ръката на онкоболен мъж


Агресия против онкоболен мъж в центъра на Сливен! Oхранител в банка счупи ръката на клиент, тъй като се опитал да влезе в офиса с здравна маска. Пострадалият е опериран по неотложност, което е отсрочило планувана му животоспасяваща трансплантация на стволови кафези. Охранителят е уволнен, а от охранителната компания отхвърлиха коментар.

57-годишният Валентин Димитров се опитал да влезе в офиса, с цел да заплати такса от 4 лева, само че бил спрян на входа поради здравната маска, която носи, съобщи bTV. Опитал да изясни, че е тежко болен и тя го пази от инфекции, само че охранителят първо го избутал на открито, след това решил да му постави белезници, при което по този начин му извил ръцете, че счупил едната.

"Заграждат външната врата и аз оставам на открито, споделям: "Хора, имам работа. Трябва да си свърша работата в банката, тъй като ми следва лекуване. Може би една година няма да мога да излизам от стая. Единият от гардовете пристигна до мен, изправи се както вършат боксьорите преди мач - нос до нос, лице в лице, и в този миг чувствам гадната болежка на счупената ръка, тъй като той ми хваща ръката и я извива ", описа Димитров.

От болката мъжът пада пред банката и остава там до идването на колата за спешна помощ.

"Лежеше на земята и викаше, че доста го боли ръката. Мъчиха се служителите на реда да го вдигнат, само че несполучливо. Охранителите стояха там от горната страна, имаше 2-3 дами и си говореха ", описаха очевидци.

Другият охранител оправдава сътрудника си с думите: "Присъствах, само че господинът не залитна. Просто сподели: "Ръката ми! " и легна. Той се отпусна самичък - това видях аз ".

В отговор от банката споделиха, че не носят отговорност за случая, в който не са забъркани техни чиновници. Въпреки това осъждат експанзията и ще оказват помощ за лекуването на клиента си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР