Агресия от страна на родител към 13-годишно момче по време

...
Агресия от страна на родител към 13-годишно момче по време
Коментари Харесай

След агресията от родител в пловдивско училище - работата с децата продължава

Агресия от страна на родител към 13-годишно момче по време на час. Случката се разигра през вчерашния ден в главно учебно заведение " Княз Александър Батенберг " в Пловдив. 50-годишният мъж, който нахлува в постройката, с цел да раздава отмъщение, ще бъде притеглен като обвинен.

Продължава работата на психолози с децата и учителите от учебното заведение, както и инспекцията от Регионалната ревизия по образованието.

Инспектор Димитър Ставрев съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия, че още с приемането на информацията от шефа на учебното заведение, в границите на 1 час е задействан мобилен екип, който работи с децата. При потребност работата на екипа ще бъде продължена. Проверяват се и записите от камерите.

Вижте и още във видеото.
 Арестуваха за 24 часа бащата, нападнал седмокласник в пловдивско учебно заведение Арестуваха за 24 часа бащата, нападнал седмокласник в пловдивско учебно заведение
Скандал и разпра на родител в пловдивско учебно заведение. Полицията задържа 50-годишен мъж нападнал седмокласник в учебно заведение „ Княз Александър Първи ". Той...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР