Агресия на пътя. Мъж е пребит, докато се опитвал да

...
Агресия на пътя. Мъж е пребит, докато се опитвал да
Коментари Харесай

Пребиха мъж на паркинг, докато се опитва да помогне на друг човек

Агресия на пътя. Мъж е пребит, до момента в който се опитвал да избави различен човек. Нападателите били пияни и избягали с кола, само че след това са открити и арестувани, заяви БТВ.

Вчера Атанас и негов другар пътуват към Дългопол. Спират на Петолъчката да обядват и виждат по какъв начин група хора удрят млад мъж. Обаждат се на 112.

" Обаче единият от тях ме чува, че звъня на 112, а за какво ме чува - тъй като 112 стартира да ми задава неуместни въпроси - къде тъкмо се намирате, по какъв начин се споделя заведението, кой бият, кой го бие, по какъв начин го бие ", изясни Атанас Атанасов.

Разбрали, че звъни за помощ, нападателите потеглят към него.

Инцидентът е станал на паркинг пред очите на десетки хора от околните заведения.

" Тия двамата, които бяха го нападнали него, скочиха върху мен, другите двама откъм гърба, и те върху мен, и пердах, пердах, пердах, и то към 15-20 минути. Не знам по какъв начин оцелях, по знамение, дори към този момент най-после излязох на пътя насреща, с цел да може някоя кола да спре, да ги прегази, мен да прегази, колите просто заобикаляха и това беше ", описа Атанас Атанасов.

Шестимата избягали с кола. След минути пристигнали патрул и кола за спешна помощ. Пострадалият е откаран в сливенската болница. От полицията в Сливен споделиха за bTV, че нападателите са открити в близкото село Драгоданово. Двама от тях са престъпно проявени. Всички са арестувани за 24 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР