Агресия между шофьор на училищен автобус и водач на лек

...
Агресия между шофьор на училищен автобус и водач на лек
Коментари Харесай

Водач на автомобил рани с нож шофьор на училищен автобус в София

Агресия сред водач на учебен рейс и лидер на лек автомобил. След сдърпване водачът на буса се оказа с прорезна рана в китката и беше признат в Пирогов.

Инцидентът се е случи през днешния ден след 14 часа на столичния бул. „ Царица Йоана ". По наша информация лекият автомобил засичал неведнъж частен учебен бус. На аленият светофар тъкмо след тунела на Люлин водачът на колата слязъл и почнал да тропа по стъклото на буса.

По непотвърдена информация вътре са пътували и две деца. За да не усплашат децата, водачът на буса също слязъл. Последвали удари. Водачът на колата извадил нож и ранил в ръката водача на буса.

2 минути откакто бил подаден сигнал в Бърза помощ, наоколо намираща се кола за спешна помощ към този момент била на мястото на случая.

Пострадалият е закаран в Пирогов за осъществяване на интервенция. На място са изпратени патрули на Столична дирекция на вътрешните работи и Девето районно като 47-годишният причинител е арестуван. В рамките на подхванатото следствие ще се обясняват всички условия, довели до случая.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР