Агресия има навсякъде, не само по българските курорти. Но тук

...
Агресия има навсякъде, не само по българските курорти. Но тук
Коментари Харесай

Обезумял Австрийски Турист Нокаутира Камериерка На Златни Пясъци! Няма Да Повярвате Какво Наказание Получи

" Агресия има на всички места, освен по българските курорти. Но тук тя остава ненаказана. Когато българин ритна в берлинското метро жена по стълбите, той получи двугодишна условна присъда и 4500 евро санкция. Тук, в случай че ритнеш или удариш някого, санкцията е 300 лева Това е смешно ", безапелационен е Костадинов.

По думите му би трябвало да има много по-сериозни ограничения против експанзията по Черноморието, с цел да не зачестят сходни случаи.

Константин Занков от Института за разбори и прогнози в туризма е на мнение, че осъждането на подобен вид прояви и символичната санкция от 300 лева е меко казано присмехулно.

" Трябва да се грижим повече за сигурността по хотелите. Агресията не би трябвало да се третира като леко нарушаване. Туристите би трябвало да се преценяват с културните разлики и законите в страната ", означи специалистът пред Bulgaria ON AIR.

Бранимир Миланов, ръководител на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация съобщи пред bTV, че нападналият камериерка би трябвало да реди половин година павета по бул. " Цар Борис III " за наказване. Той се разгласи за по-строги санкции за сходни прояви, с цел да се знае, че у нас има ред.

" В развитите демокрации, към които се стремим, за сходно закононарушение ще го осъдят на месеци общественополезен труд. Трябва да се промени законодателството. Наказанието не касае следствията, а самото действие. Обидна е такава ниска санкция ", безапелационен беше Миланов.

По думите му в курорти като " Слънчев бряг " проблеми основават под 1% от посетителите.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР