Агресивните действия, предприети от беларуския президент Александър Лукашенко са плод

...
Агресивните действия, предприети от беларуския президент Александър Лукашенко са плод
Коментари Харесай

Психолог направи портрет на Лукашенко

Агресивните дейности, подхванати от беларуския президент Александър Лукашенко са плод на негови уплахи, написа газета.ру.

Психологът от университет в централния съветски град Казан Рамил Гарифулин е направил за изданието портрет на водача на източноевропейската страна. По думите на специалиста президентът е страдал от уплахи.

"Президентът на прилежащата ни страна има някои страхове, които ускоряват неговия инстинкт за самозапазване – това е естествена реакция. Лукашенко желае да оцелее и като човек, и като политик. Протестите, които започнаха на 9 август, съществено заплашиха позициите му. Точно поради това той подхваща прибързани и нападателни дейности, чиито последствия са непредвидими, както за него, по този начин и за страната му ", е показал още експертът.

По думите на Галифулин водачът на Беларус се е откъснал от действителността. "Лукашенко преглежда себе си като незаместим общественик и счита, че ще бъде подобен до края на дните си и е изгубил способността преглежда реалистично на света към него. Това се държи най-много на дългото му и непрестанно престояване на власт (от 1994 г.) ", е добавил психологът.

Според мнението на експерта поради откъсването от действителността Лукашенко е изгубил едно главно качество. "Този човек към този момент не може да се приспособява към изменящата се обстановка ", е допълнил специалистът.

700 протестиращи задържани за ден в Беларус
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР