Агресивни врачани скочиха на работници на БКС, а на място

...
Агресивни врачани скочиха на работници на БКС, а на място
Коментари Харесай

Опасна бреза нажежи страстите между работници на БКС и граждани, полицията ги разтърва /снимки/

Агресивни врачани скочиха на служащи на БКС, а на място пристигна и полиция, с цел да укротява нажежените пристрастености, видя преди минути кореспондент на организация BulNews.
Случката се разигра измежду бял ден на бул. „ Мито Орозов “№16, където чиновниците на общинското дружество режеха рисково дърво, което всеки миг можеше да падне на къща до жилищен блок. За да стигнат до рисковата бреза обаче, на служащите на БКС им се наложило да отрежат 2-3 клона от две други дървета. Според резачите клоните били прекомерно ниско и пречели на вишката да стигне до крайната си цел.
Гледката на отрязаните клони, които били паднали на земята, по никакъв начин не се понравила на едно от фамилиите, живеещи в кооперацията. Те бързо спретнали скандал, като обвинили общинските чиновници, че нарушават закона и нямат никакво право да кастрят клони от дърветата. Според мъжа и дамата, пространството зад блока, където били дърветата, било тяхна благосъстоятелност и никой ги бил питал дали може да се кастрят клони там.
По време на разногласието обаче стана ясно, че други живущи от блока са алармирали за рисковото дърво рано сутринта в общината. Хората обявиха, че снощи някой с резачка направил опита да отстрани брезата, само че те го забелязали и мъжът бързо избягал. Дървото обаче останало рисково наклонено и нямало по какъв начин да се остави по този начин.
Скандалът стресна и други живущи в блока, които извикаха полиция и се наложи мъжете в униформа да въдворят ред. В последна сметка до по-сериозно сдърпване не се стигна и рисковото дърво към този момент е отстранено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР