Агресивен, с набито телосложение, природно здрав - така познат на

...
Агресивен, с набито телосложение, природно здрав - така познат на
Коментари Харесай

Приятел на Чане с шокиращи разкрития

Агресивен, с натъртено телосложение, естествено здрав - по този начин прочут на килъра от Костенец го разказва пред Блиц.

По думите му всички в града очаквали, че рано или късно Стоян Зайков ще направи нещо доста неприятно. " Тероризираше целия град. Още от възпитаник. По това време крадеше от жилища и къщи, всички бяха пропищели от него. После, като огромен стартира да прави и по-големи пакости. Беше доста необикновен, затулен, безмълвен ", споделя Васил Антонов.

Той твърди, че всички в Костенец били доста учудени, когато разбрали, че се е свързал с Милена. " Тя не беше такава жена, че да хареса мъж като него. Двамата са доста разнообразни, на нея ѝ се отдаваше всичко, такава усмихната, имаше съблазън, до момента в който той беше цялостната ѝ диаметралност ", спомня си Васил Антонов.

На въпрос на от кое място Стоян се е сдобил с оръжие, той отговори по този начин: " Това е град, в който доста хора още от едно време кътат пушки или други оръжия, несъмнено нелегално. За Стоян не знам от кое място го има, евентуално още от татко си. Той и преди се фукаше, че е доста добър стрелец. Веднъж даже се хвана на бас, че може да уцели капачка от 10 метра разстояние. "

Издирването на Стоян Зайков продължава да е без резултат. Целият град е заграден от полиция и жандармерия, а жителите му се затварят по къщите си от боязън. От Министерство на вътрешните работи към този момент оповестиха, че килърът има набелязани още 7 евентуални жертви и ги изведе от града, само че един от тях отхвърли полицейска протекция.

Всекидневно постъпват сигнали от разнообразни точки на страната, че е бил видян Зайков, само че до този миг те не се удостоверяват. Бяха осъществени и претърсвания на разнообразни парцели, за които се допуска, че може да са станали скривалище за бягащия палач.

Междувременно профайлъри разясниха, че Стоян Зайков може да бъде извънредно рисков, тъй като е в обстановка, в която към този момент няма какво да губи и не се знае до каква степен би могъл да стигне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР