Агресивен ротвайлер стресира жителите на радомирското село Друган. Кучето, което

...
Агресивен ротвайлер стресира жителите на радомирското село Друган. Кучето, което
Коментари Харесай

Ротвайлерът на бащата на Валери Божинов тормози цяло село, разкъсва кучета, напада хора

Агресивен ротвайлер стресира жителите на радомирското село Друган. Кучето, което атакува хора и животни, е на бащата на футболиста Валери Божинов – Емил, съобщи struma.bg.

Преди дни жена отворила пътната врата, с цел да изхвърли боклука и дребният домакински любим на фамилията на Кирил Здравков излязло на улицата. Тогава ротвайлерът се нахвърлил върху него и едвам не го раздрал. Кучето е оперирано и лекувано във ветеринарна клиника. Ротвайлерът налетял и на стопанката, само че тя се отървала единствено с нерешителност.

Здравков подал сигнал в полицията и в екоотдела на общината в Радомир, откъдето ще сформират акт на стопанина на агресивното куче. Собственикът на ротвайлера Емил Божинов се оправдал пред служителите на реда, че то се е измъкнало от вкъщи, а той го търсел. След случая прибрал у дома кучето, само че съгласно локалните то още веднъж ще тръгне по улиците.

“Това не е индивидуален случай с тоя Рот тук, в нашето село, раздра и умъртви един пинчер и налиташе на нас. Кучето просто си е нападателно! И не е правилно, че си го е търсел ”, описа Ирена Велинова от прилежащото село Стефаново. По думите й кметът изгонил Божинов старши и му забранил да припарва в селото.

Предстои институциите да подхващат ограничения против Емил Божинов и нападателния ротвайлер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР