Агресивен питбул нападна баща и син в разградското село Сейдол.

...
Агресивен питбул нападна баща и син в разградското село Сейдол.
Коментари Харесай

Задържаха стопанина на питбул, нападнал баща и син

Агресивен питбул атакува татко и наследник в разградското село Сейдол. Това се случи по време на кавга на фамилията с техен пийнал комшия.

Пострадалите татко и наследник настояват пред полицията, че са нападнати от техен 46-годишен съселянин от Сейдол.
Агресивен питбул атакува несмущаван в центъра на Крумовград Видео с кучето провокира вълна от неодобрение в интернет, стопанката не желае да го "унижава " с намордник
Мъжът бил пийнал и се скарал с тях, тъй като тяхното куче лаело по питбула му. Скандалът прераства в битка с нож. Питбулът атакува 48-годишния татко и 26-годишния му наследник.

„ Той извади против сина ножа и аз като видях, потеглих към него и аз, обаче той насъска кучето. То ухапа сина и аз от там насетне, към този момент почнах с това – имах една стълба… Той посегна и ме одраска и аз към този момент отвъд вземах една стълба и го ударих и го бутнах в мрежата и той падна там”, споделя Айдар Еминов.

Снимка: btvnovinite.bg

Нападателят е арестуван в дома му, където отглежда още няколко кучета.
Питбул раздра крайници на жена в Асеновград Животното към този момент два пъти е нападало хора, без да бъде предизвикано
„ Когато идват сътрудниците от патрула, той към този момент даже е съумял да се прибере. Извършват инспекция за алкохол, показанията на дрегера са 2,94 промила”, изясни Илиана Георгиева – представител ОДМВР-Разград.

Агресивният комшия е арестуван.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР