Агонията за изчезналата 37-годишна бременна в четвъртия месец Деси Илиева

...
Агонията за изчезналата 37-годишна бременна в четвъртия месец Деси Илиева
Коментари Харесай

Нови следи около мистерията с изчезването на бременната Десислава в Гърция, последните ѝ съобщения са до...

Агонията за изчезналата 37-годишна бременна в четвъртия месец Деси Илиева нараства с всеки минал ден, написа " Български вести ".

Няма признаци на живот в продължение на две седмици към този момент. Самоубийството на колегата й скоро след изгубването й в допълнение разпали безпокойството на фамилията й и страхът, че се е случило нещо неприятно.

 gkalia-exo

Според показания на околните й приятелки, нейният 45-годишен сътрудник, който е бил женен и имал две деца, не е желал това бебе. Деси, преди да изчезне, споделила на майка си, че ще излезе с него, с цел да я запознае с околните му. Всъщност фактът, че двойката са били дружно в деня на изгубването на Деси в този ден, е доказана от гражданин на региона, който ги срещнал на улицата.

В същото време майката на 37-годишната бременна отишла в къщата на щерка си дружно с служител на реда. Когато влиза, заварва балконската врата отворена нещо, което е показателно, че Деси не е имала желание да пътува, където и да било, както споделил дни след изгубването и към този момент мъртвият й партьор. Според него Деси била отпътувала за Германия. След последвалия обиск на къщата, където живяла Деси стана ясно, че съвсем всички нейни бижута липсват! Единственото украшение, открито вкъщи, е златна верижка, твърди майка й.

Последните известия на Деси от messenger

Последната връзка на Деси е била с нейна другарка на 30 април. Двете били извънредно близки от 10 години. В съобщенията Деси пита приятелката й, по кое време тя ще се завърне от България, тъй като й липсва.

 ntesy1

На 4 май приятелката й още веднъж е писала, само че към този момент не е получила отговор.

Заслужава да се означи, че от страна на 45-годишния, никой не е приказвал, макар че синът е знаел за връзката на татко си с Деси.

Мистерията към изгубването на Деси не престават да разплитат проверяващите органи в Гърция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР