Агнешко с нечетлив печат се бракува и спира от продажба,

...
Агнешко с нечетлив печат се бракува и спира от продажба,
Коментари Харесай

Ето как да разпознаем фалшивото агнешко според експерти

Агнешко с неразбираем щемпел се бракува и стопира от продажба, оповестиха от Агенцията по храните, които ревизират магазините в цялата страна за качеството на стоките, които ще сложим на Великденската си софра, написа блиц.

За да знае потребителят какъв е произходът, върху агнешкото или ярешкото месо тази година се слага синя или алена маркировка. Ако е от България, печатът е наследник.

“Проследяваме температурата на предпазване. Потребителят може да види цвета на месото – той би трябвало да е румен до керемиденокафяв ”, споделя доктор Мария Ботева. Хранителни артикули с изчезнала информация върху етикета са най-честите нарушавания в комерсиалната мрежа в Русе, които са засекли досега инспекторите от Областната дирекция по сигурност на храните. Но и в други градове се виждат сходни нарушавания.

На доста етикети липсва информация на български език или етикетировката на български се разминава с тази на производителя от друга страна, обесняват специалисти.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР