Агитките на най-големите български клубове готвят безпрецедентно обединение срещу сегашното

...
Агитките на най-големите български клубове готвят безпрецедентно обединение срещу сегашното
Коментари Харесай

Безпрецедентно: вечни врагове готвят обединение срещу БФС

Агитките на най-големите български клубове готвят невиждано обединяване против настоящето управление на Българския футболен съюз. 

Във Facebook се появи страница, наречена " Оставка на БФС отпред с Боби Михайлов ", и все още има 5,7 хиляди лайкове и 6,1 хиляди почитатели.

Там към този момент има планувано събитие - единен митинг на 16 ноември, когато България приема Унгария на ст. " Васил Левски " в предпоследен мач от европейските квалификации.



В пост се споделя следното: 

" Време е за национално обединяване, то към този момент стартира! Всички огромни агитки са на едно мнение и в този момент е време да го покажем, дружно!

Незабавна #ОСТАВКА на Боби Михайлов и управлението на БФС!

С искане за осъществяване на нов почтен Конгрес!

16 ноември, България-Унгария, всички на стадиона, с цел да ни чуят!

18 години стигат! България към този момент е футболно джудже! "

Има и скица на секторите Б, В и Г, на която се вижда къде ще седят последователите на " съзаклятниците ". А по имената им проличава, че за митинг се стягат най-големите фенклубове в България, надлежно на най-популярните тимове.

А точно: ЦСКА-София ( " Трибуна Сектор Г, " Офендърс ", " Енимълс " и др.), " Левски " ( " Сектор Б ", НКП, " София Запад " и др.), " Ботев Пловдив " ( " Бултрас ", " Офензив ", " Сентръл " и др.), " Локомотив Пловдив " ( " Лаута ", GMU, " Наполетани " и др.), " Славия ", " Локомотив " (София), " Берое ", " Черно море ", " Спартак " (Варна) " Миньор " (Перник) и така нататък
 Илюстрация Facebook
Ако горното се случи, това ще значи, че за първи път непримирими врагове, които се бият постоянно едни с други и стигат до всевъзможни крайности, се сплотяват за футболна идея на толкоз необятна основа. Поне на този стадий тя обгръща цялата страна и е не " за ", а " против ".

В неделя ентусиасти на " Левски " издигнаха надписи срещу шефовете на БФС по време на мача с " Черно море " (1:0). Протести пораждат случайно и на други места, най-често около неодобрение от даден арбитър.
 Феновете на " Левски " издигнаха надписи против ръководствого на БФС. Снимка Българска телеграфна агенция
Актуалният мотив е положението на националния тим, който се обрисува да приключи финален в групата си и без победа за цялата календарна година. В четвъртък се чака Изпълкомът на БФС да уволни селекционера Младен Кръстаич.

Междувременно Йордан Лечков влезе в задочна замяна на реплики с опозиционерите Димитър Бербатов и Стилиян Петров, а негови думи в изявление за " Дарик радио " провокираха отзив в художествената гимнастика, волейбола и битката. Вицепрезидентът на БФС оправда дългото ръководство на Борислав Михайлов и добави, че във въпросните спортове също нямали триумфи.

От огромните ни клубове отявлено против БФС е ЦСКА-София, към този момент от години. Наскоро се причисли и " Левски " - поради мач с " Лудогорец ", който пък е твърдо зад Борислав Михайлов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР