Агитки и платени провокатори се опитаха да опорочат протеста. Това

...
Агитки и платени провокатори се опитаха да опорочат протеста. Това
Коментари Харесай

ГЕРБ: Радев да отговаря за провокациите

Агитки и платени провокатори се пробваха да опорочат митинга. Това съобщи Цветомир Паунов от ГЕРБ по отношение на офанзивите от митинга в отбрана на Румен Радев. Заедно с него бяха вицепремиерът Томислав Дончев и общественият министър Деница Сачева.

 Уж тези, които се имат за радетели на демокрацията, размахваха междинен пръст, сподели той и разясни, че служителите на реда са били замеряни с яйца в стъклени бутилки и са били обиждани.

Ние остро осъждаме такива актове на вандализъм, увери Паунов и разясни, че тези актове на вандализъм са траяли и след катоучастниците в митинга за поддръжка на кабинета са си тръгнали културно и без провокации към платените агитки.  " Автобуси и микробуси бяха нападнати, а хората вътре бяха замервани с камъни и обругавани ", описа Паунов.

" След довечера стана ясно, че този който назовава легитимно  изрбаното държавно управление с термина " мутри ", употребява мутренски начини за дестабилизация на страната и то в исторически миг за страната - приемането ни в чакалнята на Еврозоната ", сподели Паунов, четейки декларацията.

" Настояваме Румен Радев, Корнелия Нинова, Румен Петков, Татяна Дончев, Христо Иванов, Арман Бабикян, Велислав  Минеков, Николай Хаджигенов, Мая Манолова  и всички останали, които размахвахаюмруци и междинни пръсти да поемат политическата отговорност за тези вандалски дейности ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР