Aгенцията за закрила на детето осъществява проверка на рекламен клип

...
Aгенцията за закрила на детето осъществява проверка на рекламен клип
Коментари Харесай

Валери Симеонов: ДАЗД проверява рекламен клип за лотарийна игра, в който може да участват деца

Aгенцията за протекция на детето реализира инспекция на рекламен клип за лотарийна игра, в който има подозрение, че вземат участие деца. Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов по време на петъчния парламентарен в отговор на въпрос на народния представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Теодора Халачева за рекламни клипове с деца.

„ Относно излъчения в електронните медии рекламен клип с присъединяване на състезателка от Българската федерация по художествена гимнастика Държавната организация за протекция на детето е изискала информация от ръководителя на Българската федерация по художествена гимнастика и от уредника на лотарийната игра. От изпълнителния шеф на компанията е предоставена информация, че в снимането на клипа не са взели участие деца - в поддръжка на което са предоставени седем броя копия на контракти на сниманите лица. Договори с актьори, реализатори, видно от които всички те са пълнолетни “, съобщи Симеонов.

Той разясни, че сега инспекцията продължава, защото не се приема 100% достоверността на информацията и се желае от Българската федерация по художествена гимнастика да подаде информация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР