Агенцията за закрила на детето би трябвало да се самосезира

...
Агенцията за закрила на детето би трябвало да се самосезира
Коментари Харесай

Анелия изпусна юздите на щерка си! Вижте как Ивон ...

Агенцията за протекция на детето би трябвало да се самосезира по въпроса с малолетната щерка на фолк звездата Анелия. 15-годишната Ивон е по-изпусната дори от скандалната Сузанита, а майка ѝ е вдигнала ръце от нея. Момичето кръстосвало София по цели нощи, пушело наргиле и се държало като лека жена, до момента в който певицата обикаля България, с цел да работи, написа „ Уикенд “. Ако Сузанита върви по кръчмите, тъй като има участия там, малолетната Ивон го прави единствено за купона, настояват познати на двете тийнейджърки.

Според тях, при дъщерята на Орхан Мурад абсурдът значително е режисиран за повдигане на звук към невръстната певица. Доказателство е фактът, че и до момента тя влиза в нощно заведение, съпроводена от майка си. Щерката на Анелия и Коко Динев обаче вършеела из чалга клубовете напълно сама по цели нощи, събирайки погледите на мъже на възрастта на татко си. „ Ивон се интересува единствено от три неща: външния си тип, купоните и гаджетата ”, настояват хора от обкръжението на Анелия. Тийнейджърката, която стана на 15 години малко преди Нова година, към този момент имала персонален гримьор, който викала постоянно преди дискотека (поне два пъти седмично). Той ѝ лепял изкуствени мисли, слагал ѝ основа за грим като на стара жена, полагал сенки, руж и всички други екстри. Едно гримиране коствало над стотачка – пари, които Анелия вадела от джоба си, единствено и единствено щерката да е удовлетворена. „ Никой в нощните заведения не стопира Ивон, с цел да ѝ желае персонална карта, несъмнено тъй като се маже по този начин, че да наподобява на 30-годишна жена ”, настояват хора от фолк средите.

Според тях хлапачката е най-щастлива, когато майка ѝ има участия надалеч от София и нощува в хотел. Тогава няма по какъв начин да види по кое време и дали изобщо щерка ѝ се е прибрала у дома. Така било по Нова година. Анелия била заета по морето, а през това време наследницата ѝ прекарвала нощите в един от най-големите чалга клубове в София, без да е ясно къде е била през останалото време. Момичето се държало непоносимо с майка си. Гледало на нея като на банкомат. Отказвало да беседва с Анелия, гонело я от стаята си, обиждало я и я търсело само за пари, твърди още " Уикенд ". Звездата постоянно се оплаквала пред приятелки, че Ивон е изцяло изпусната от надзор. Вместо обаче да се опита да вкара нещата в ред, тя предпочитала да върви по гайдата на дребната хитруша, с цел да не провокира още повече кавги у дома. В резултат хлапачката към този момент намерено пуши наргиле, твърди се, че алкохолът от дълго време е част от всекидневието ѝ, а не е изключено да е посягала и към други субстанции. Анелия не знаела по какъв начин да се оправи с детето, а бащата Коко Динев ясно показвал, че даже не желае да се занимава с него. Единственият човек, който се опитвал да налива разум в главата на Ивон, била баба му по бащина линия. Влиянието ѝ обаче не било задоволително, с цел да компенсира цялостната липса на наставнически престиж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР