Агенцията за социалното подпомагане на практика потвърди разкритията на Борислав

...
Агенцията за социалното подпомагане на практика потвърди разкритията на Борислав
Коментари Харесай

Агенцията за социално подпомагане потвърди разкрития на бащата, отнел насила детето си от майка му

Агенцията за общественото подкрепяне на процедура удостовери разкритията на Борислав Кръстев пред Actualno.com, че майката на децата му Катерина Игнатова е попречила контактите на децата с татко им, който е основен проектант на Община Елин Пелин.
По-рано през днешния ден майката популяризира видео в обществените мрежи, което демонстрира по какъв начин бащата взема принудително детето си.
Във връзка с разпространяването на видеоматериала, от Община Елин Пелин е изпратено писмо по отношение на подхванатите ограничения от страна на районно управление (на МВР) – Елин Пелин и е изтънчено публично мнение от Агенция за обществено подкрепяне.
В него от организацията разкриват още, че децата са излъчени заболели от майката на бащата, без последния да бъде известен по отношение на медикаментите, предписани от персоналния им доктор. Констатирано е още, че децата да излъчени от майката на татко им без спомагателни облекла и долни дрехи.
Става ясно още, че майката е употребила обиди и надменно отношение към обществени служащи. Подобно е и държанието на нейната адвокатка, показва още отчета на организацията.
Потвърден е и разказът на бащата по отношение на случая с по-малкото от двете деца. По данни на Държавен правосъден реализатор пък на майката са присъдени санкции за към 10 000 лева за неспазване на правосъдното решение в частта за реализиране на персонален контакт на бащата с децата.
Ето какво споделят институциите
Писмо с информация по случая от Агенция за обществено подкрепяне Писмо 2 от Агенция за обществено подкрепяне Информация от Районен съд - Елин Пелин Информация от районно управление (на МВР) - Елин Пелин Катерина Игнатова от своя страна твърди, че тя децата и родителите ѝ са подложени на систематичен тормоз, само че институциите си затварят очите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР