Агенцията за инвестиции на Република Молдова ще проведе 7-ото си

...
Агенцията за инвестиции на Република Молдова ще проведе 7-ото си
Коментари Харесай

За инвестициите и възможностите в Молдовска бизнес седмица 2020

Агенцията за вложения на Република Молдова ще организира 7-ото си издание на "Молдовска бизнес седмица " в дните сред 19-20 ноември.

Тази година поради пандемията събитието ще се организира напълно в електронен формат, осигурявайки безвредно онлайн пространство за присъединяване, основано за повишение на осведомеността по отношение на Република Молдова в международен мащаб като прикрито богатство за вложения, предлагаща опит, който основава връзки.

"Присъединявайки се към тази неповторима платформа, където можете да проучите вложенията, търговията и икономическите благоприятни условия на Република Молдова, Вие ще се възползвате от едно ново равнище на ангажираност и интерактивност сред участниците, като в основата на събитието остава основаването на мрежи ", означават уредниците.

Програмата тази година ще подчертава

върху хармоничната композиция сред световния продан на познания във връзка с мегатрендовете и директните задгранични вложения, като в същото време локални компании от стратегически стопански браншове като ИТ, аутсорсинг, научноизследователска и развойна активност, електронно произвеждане, инфраструктура, мода и селскостопански артикули, ще показват своите капиталови профили за намиране на съвършено интернационално партньорство.

Правителственият панел ще показа

информация по отношение на самодейни политики свързани с вложенията, имащи за цел да подкрепят бизнес климата и водещи Молдова към цифрова стопанска система. Най-големите провокации, нововъведения и технологии, приспособени към една нова икономическа действителност, ще бъдат прегледани от вдъхновяващи водачи, проницателни специалисти и бизнесмени визионери.

Освен това марки създадени в страната ще показват своите рекомендации за това по какъв начин в страна с необработен капацитет за напредък може да бъде реализирано интернационално самопризнание.

Присъстващите на форума могат да се свържат с повече от 1000 бизнес сътрудници, водещи Молдова към цифрова, устойчива и ефикасна стопанска система.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР