Агенцията за хората с увреждания приема заявления за участие в

...
Агенцията за хората с увреждания приема заявления за участие в
Коментари Харесай

Дават до 80 000 лв. на проект за работни места за хора с увреждания

Агенцията за хората с увреждания приема заявки за присъединяване в конкурс за финансиране на планове за стимулиране на заетостта на хора с трайни увреждания в профилирана работна среда. Максималната дотация за един план е 80 000 лева В състезанието могат да вземат участие профилирани предприятия и кооперации на хората с увреждания, оповестиха от Министерството на труда и обществената политика.

Субсидията се дава за откриване и съоръжение на нови работни места и за действия за повишение на конкурентоспособността на работодателите посредством създаване на нови индустриални линии.
 Подготвят районни стратегии за претовареност за 2022 година в Социалното министерство
Подготвят районни стратегии за претовареност за 2022 година в Социалното министерство

Разкриват 9150 работни места за безработни младежи, хора над 50-годишна възраст, хора с увреждания

Проекти се одобряват до 4 юли по електронен път на [email protected], на място в офиса на Агенцията за хората с увреждания или посредством пощенски оператор. Конкурсната документи може да бъде открита на.

През 2021 година са извършени два състезанието за финансиране на планове със стопанска устременост, в които са взели участие 33 профилирани предприятия и кооперации на хората с увреждания. Одобрени са за финансиране 18 плана на обща стойност над 1 млн. лева, по които са основани 35 нови работни места за хора с трайни увреждания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР