Агенцията за борба с наркотиците на Нигерия конфискува рекордните 1,8

...
Агенцията за борба с наркотиците на Нигерия конфискува рекордните 1,8
Коментари Харесай

Властите в Нигерия конфискуваха 1.8 тона кокаин


Агенцията за битка с опиатите на Нигерия конфискува рекордните 1,8 тона кокаин , оповестява Асошиейтед прес. Наркотиците са открити в склад в Лагос. Стойността им се прави оценка на $279 милиона.

Петима души, шефът на склада и четирима " наркобарони ", в това число един, профилиран като ямаец, са задържани по отношение на опиатите. Заподозрените са членове на интернационален наркосиндикат, който организацията за битка с опиатите следи от 2018 година

Кокаинът е бил открит в насаме имение в региона на Икороду в Лагос в миг, когато картелът се е опитвал да го продаде на купувачи в Европа, Азия и други елементи на света.

Дрогата е била съхранявана в 10 пътни чанти и 13 бидона , се споделя в изказване на организацията. Арестите и изземването са " исторически удар върху наркокартелите.

Конфискациите на опиати се усилват в Западна Африка през последната година, което демонстрира, че трафикантите са трансформирали континента в център за пренасяне на техните противозаконни артикули сред Южна Америка и Европа.
 Властите в Мексико заловиха близо 2 тона кокаин
Властите в Мексико заловиха близо 2 тона кокаин

Това е най-голямата конфискация на кокаин за там до момента, сподели шефът на тамушната полиция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР