Агенцията за българите в чужбина започна да изпраща писма до

...
Агенцията за българите в чужбина започна да изпраща писма до
Коментари Харесай

Защо държавата изпраща писма на българите в чужбина?

Агенцията за българите в чужбина стартира да изпраща писма до българите в чужбина за да върнат емигрантите.

Председателят на организацията Петър Харалампиев разгласи в предаването „ Тази сутрин”, че има наклонност българи мигранти да се връщат у нас, с цел да си търсят половинки.

Тъжният факт е, че в чужбина живеят повече българи, в сравнение с у нас, разяснява Харалампиев.

Освен писмата дружно с фондация „ Тук там “ организацията провежда конгрес за кариерно развиване на българите зад граница у нас.

По думите на Харалампиев тези политики на организацията дава позитивни резултати и към този момент има огромна численост завърнали се българи.

Той посочи, че в този момент се организира анкета, с която да се види какви са ползите на българите зад граница и какво чакат у нас.

Татяна Кристи , която живее в Сан Франциско, счита, че едно писмо надали ще върне българите в родината. Според от тази тактика няма смисъл, защото има задоволително информация в интернет пространството за предложения за работа у нас. Тя показа, че не намира смисъл в това.

Кристи счита, че доста българи желаят да се върнат у нас, само че с цел да се случи това да се усъвършенства работата на институциите, те да се изчистят от корупционни схеми и да има повече сигурност.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР