Агенцията уморена от конспиративни теории, направи сайт, за да ги

...
Агенцията уморена от конспиративни теории, направи сайт, за да ги
Коментари Харесай

НАСА се обиди на баскетболист, че не вярва в кацането на Луната

Агенцията изтощена от тайни теории, направи уебсайт, с цел да ги опровергава

Дванадесет американски астронавти, започвайки от Нийл Армстронг, са се разхождали на повърхността на Луната сред 1969 и 1972 година

Когато НБА звездата Стеф Къри, един от най-хубавите баскетболисти в света през последните няколко години, обществено изрази подозрение, че американски адстронавти са кацали на Луната, НАСА го одобри доста насериозно.

Както и доста почитатели на " Голдън Стейт " също и НАСА разбра от обществените мрежи, че Къри е песимистичен, че астронавтите в действителност са посетили Луната. Ето за какво представител на американската галактическа организация незабавно изпрати известие до баскетболиста.

" Ще бъдем щастливи в случай че господин Кърри посети луннната зала на галактическия център Джонсън в Хюстън. Може би при идващото посещаване на " Голдън Стейт " в нашия град ", съобщи представителят на НАСА Алард Беутел, написа Блиц.

" Тук имаме стотици килограми лунни камъни, както и контролния център на задачата Аполо, и по време на визитата ще може да види със личните си очи това, което ние видяхме преди 50 години ", сподели Беутел.

НАСА направи специфична интернет страница за всички тези, които не имат вяра, че астронавтите на американската галактическа организация са кацали на Луната. Освен разнообразни причини, НАСА разгласява и поздравлението на Съветския съюз, тогавашния основен " зложелател " и съперник в галактическата конкуренция, в която Съветите честитят на американците за сполучливото кацане на Луната.

Стеф Къри отговори посредством своя профил в Twitter - с усмихнат емотикон с очила, а американските медии предават, че баскетболистът скоро ще посети и лабораторията на НАСА.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР