Агенцията ще предоставя консултантски услуги в сферата на корпоративните комуникации

...
Агенцията ще предоставя консултантски услуги в сферата на корпоративните комуникации
Коментари Харесай

Kaufland България избра Proximity Sofia за своя PR агенция

Агенцията ще дава консултантски услуги в областта на корпоративните връзки и PR и ще подкрепя пресофис дейностите на веригата
Kaufland България започва стратегическо партньорство с Proximity Sofia. Агенцията ще дава консултантски услуги в областта на корпоративните връзки и PR и ще подкрепя пресофис дейностите на веригата хипермаркети. Заедно двете компании ще работят в посока поддържане имиджа на Kaufland като водач в модерната търговия, предлагащ необятен подбор от качествени хранителни и нехранителни артикули на налична цена.
Kaufland избра организацията за собствен сътрудник след извършен конкурс. „ Proximity Sofia ни впечатли на първо място със стратегическия си метод, изобретателното концептуално предложение, изпипания подробност и задълбочения взор върху нашия бизнес “, разяснява Гергана Димитрова, началник „ Корпоративни връзки “ в Kaufland България.
„ За нас е чест да работим с световна и толкоз обществено виновна компания като Kaufland, която поставя целенасочени старания в интерес на обществото “, показа Грета Колева, ръководещ шеф в Proximity Sofia.
Kaufland България работи по отношение на най-високите професионални стандарти както в модерната търговия, по този начин и във всички останали сфери на своята активност, за което получава редица оценки и самопризнания. Избраната от Kaufland агенция-партньор принадлежи към фамилията на Proximity Worldwide и също оперира по отношение на извънредно високи професионални стандарти, реализирайки някои от най-успешните акции на българския информационен пазар. За това свидетелстват получените над 20 оценки от PR Priz, повече от 15 награди BAPRA Bright Awards и 3 статуетки Effie за успеваемост в маркетинговите и корпоративни връзки. През 2019 година екип на организацията става първият победител в Young Lions Bulgaria PR. Състезанието цели да избере млади PR експерти, които да показват България в интернационалното издание на едноименното съревнование, част от фестивала Cannes Lions 2019. Екипът на организацията разполага с експертиза и в разработка на тактики за позициониране на компании и марки в цифрова среда и обществени мрежи, инфлуенсър маркетинг, създаване на работодателска марка и други
За Kaufland
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година Веригата има 60 хипермаркета в 34 града в страната. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР