Агенцията, представляваща Кание Уест, реши да прекрати отношения с рап

...
Агенцията, представляваща Кание Уест, реши да прекрати отношения с рап
Коментари Харесай

Агенцията, представляваща Кание Уест, реши да прекрати отношения с изпълнителя

Агенцията, представляваща Кание Уест , реши да приключи връзки с рап изпълнителя, предадоха АП и ДПА. Причината са антисемитските мнения на създателя, прочут и с артистичия псевдоним Йе.

Кание Уест към този момент получи възбрана да разгласява в Туитър и Инстаграм поради антисемитски мнения и такива с обидно наличие. Според него робството е било въпрос на избор, а имунизацията против COVID-19 беше наречена от рапъра „ белег на звяра “. По-рано този месец Йе беше подложен на критика и поради блуза с надпис

" Животът на белите има значение " ( " White Lives Matter " ) при показване на последната си сбирка на Парижката фешън седмица.
Агенцията, която до момента представляваше рапъра – " CAA ", е измежду най-големите в Холивуд. Според източник, който не е оторизиран да приказва обществено, последните мнения на Уест в разнообразни изявленията са станали причина за прекратяване на бизнес връзките .

" CAA " e следващата организация, която прекъсва връзките си с Кание Уест . Други водещи фигури в развлекателната промишленост като Ари Емануел, изпълнителен шеф на компанията " Ендевър ", споделиха, че прекъсват връзките с рапъра след антиеврейския му коментар в Туитър.  „ Който продължи да работи с Уест, подкрепя разпространяването на неговата илюзия и ненавист “, сподели той пред " Файненшъл таймс ".
Ари Емануел изиска от " Епъл " и " Спотифай " да спрат стрийминга на музиката на Йе.

Той се обърна и към " Парлър " с апел да не осъществят договорката по продажбата на медийната платформа. Крайнодясната платформа разгласи, че ще бъде продадена на Кание Уест.   

ЛеБрон Джеймс и Мавърик Картър, които са клиенти на " Ендевър ", поддържаха Емануел, отменяйки епизода на шоуто си  $The Shop: Uninterrupted “. Причината, изтъкната от тях, е, че Йе е траял с рисковите си стандарти по време на фотосите.

Изпълнителният шеф на организацията " Юнайтед талънтс " ( " United Talent Agency " ) Джеръми Цимер изпрати известие до екипа си с молба да бойкотират Кание Уест. „ Като компания ние заставаме зад разликата в гласовете и концепциите. Но не можем да подкрепим езика на омразата, фанатизма и антисемитизма “, се споделя в известието му.

В понеделник филмовата и телевизионна компания „ Ем Ар Си “ („ MRC “) разгласи, че няма да дистрибутира документална продукция за Йе. „ Не можем да подкрепим никакво наличие, което се отнася към неговите хрумвания. Мълчанието на водачите и корпорациите, когато става въпрос за Кание и неговия антисемитизъм като цяло е смущаващо, само че не е нещо ново. Новото е тъжното е, че евреите приказват в своя лична отбрана “, се споделя в изказването на компанията.

В обществената мрежа Туитър представителят на Белия дом Карин Жан-Пиер осъди антисемитизма , разяснявайки обява на " Лос Анджелис таймс “ за проява в поддръжка на Йе.

Бившата брачна половинка на Йе, Ким Карадашиан , разгласи, че антисемитската изразителност би трябвало да престане. Тя не назова непосредствено Уест. " Речта на омразата в никакъв случай няма опрощение ", написа реалити звездата в Туитър.

В предишното държанието на Йе постоянно бе извинявано поради обяснението му, че страда от биполярно разстройство.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР