Агенцията по заетостта напомня, че петък, 30 октомври, е крайният

...
Агенцията по заетостта напомня, че петък, 30 октомври, е крайният
Коментари Харесай

Тази седмица изтича срокът за кандидатстване по програма Старт на кариерата

Агенцията по заетостта припомня, че петък, 30 октомври, е крайният период, в който дипломирани младежи без професионален опит могат да подават документи за кандидатстване по стратегия "Старт на кариерата ", оповестиха от пресцентъра на Агенцията.

Освен в бюрата по труда в страната, през целия ден заявки ще се одобряват и по електронен път посредством оповестения на уеб страницата на Агенцията по заетостта формуляр.

За да вземат участие в стратегия "Старт на кариерата ", претендентите би трябвало да са на възраст до 29 години, ненавършени до 30 октомври 2020 година в това число, и да имат висше обучение, съответстващо на посоченото от работодателя за заемане на съответното работно място.

Други условия са да са регистрирани в бюрото по труда като безработни или заети търсещи работа лица и да нямат трудов стаж по добитата компетентност от висшето обучение.

Списъците на оповестените работни места, цялостна информация за процедурите, реда, изискванията и нужните документи за кандидатстване, в т. ч. електронно заявление, са оповестени на формалната страница на Агенцията по заетостта - тук. Консултации и подпомагане могат да бъдат получени във всички бюра по труда в страната.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР