Агенцията по вписванията ще работи с удължено работно време от

...
Агенцията по вписванията ще работи с удължено работно време от
Коментари Харесай

Удължава се работното време за приемането на финансови отчети

Агенцията по вписванията ще работи с удължено работно време от 23 юни до края на месеца. На 30 юни изтича 6-месечният период, в който притежателите на компании са длъжни по закон да подадат годишните си финансови доклади. Така за облекчение на жителите работното време на организацията за интервала се удължава. То ще е от 8.30 до 18 ч.

Промяната идва откакто отрасловият зам.-министър на правораздаването Десислава Ахладова, по инструкции на министър Цецка Цачева, направи инспекция за това по какъв начин чиновниците на организацията работят с жители и на какво се дължат опашките във ведомството. Проверката откри, че всички чиновници са на работните си места и отпуските им са спрени до края на месеца. Голямото скупчване на хора се дължи на обстоятелството, че болшинството жители чакат от началото на годината до крайния период да останат една-две седмици. В съпоставяне с предходната година опашките са редуцирани доста заради опцията множеството компании да подават докладите си онлайн.

Един от основните цели на държавното управление с министър-председател Бойко Борисов е точно административната промяна и облекчаването на бюрократичните режими.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР