Агенцията по вписванията е изплатила допълнителни възнаграждения за постигнати резултати,

...
Агенцията по вписванията е изплатила допълнителни възнаграждения за постигнати резултати,
Коментари Харесай

Шефката на Агенцията по вписванията обясни за бонусите

Агенцията по вписванията е изплатила спомагателни хонорари за реализирани резултати, според Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрации и Вътрешните правила за заплатите в Агенция по вписванията, оповестяват от организацията. От ведомството вършат коментара по отношение на обява във вестник „ Сега ” по тематиката.

От организацията означават, че сумата, изплатена в последното тримесечие на 2018 година, е в размер на 599 007 лева, като тя е разпределена съгласно самостоятелна оценка на всеки от 635-те чиновници на организацията. Средномесечният фонд " Работна заплата " на Агенцията по вписванията е в размер на 813 034 лева

" Всеки шеф търси способи да подтиква чиновниците си, а в държавната администрация механизмът това да се случи са спомагателните хонорари от икономии, които могат да се изплащат до 4 пъти в годината. Изплащането на бонуси в Агенция по вписванията е разследване от показани положителни резултати на чиновниците и метод да ги мотивираме да не престават да работят дейно ”, споделя изпълнителният шеф на Агенцията Габриела Козарева. Тя отбелязва, че виновните за срутва на Търговския указател през лятото – шефът и специалистите от Дирекция ИОТ, не са получили в допълнение материално стимулиране за последното тримесечие. „ Нека не забравяме, обаче, че останалите чиновници на Агенцията не са спирали работата си, даже и по време на срутва ”, приканва Козарева.

Агенцията по вписванията управлява четири регистъра – Търговски указател и указател на ЮЛНЦ, Имотен указател, Регистър Булстат и Регистър на имуществените връзки на съпрузите, припомнят от ведомството. И регистрират, че даже и по време на срутва на Търговския указател през лятото работата в цялата Агенция не е серпантина, а след случая работата в институцията е с по-голям интензитет от нормалния и се работи и в отвън работно време. Към момента Агенцията се произнася в период по всички постъпили вписвания, като е преодоляна веселба от 20 дни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР