Агенцията по геодезия, картография и кадастър ще извърши инвентаризация в

...
Агенцията по геодезия, картография и кадастър ще извърши инвентаризация в
Коментари Харесай

Геодезическата агенция спира една от услугите си межди 2 и 11 януари


Агенцията по геодезия, картография и кадастър ще извърши инвентаризация в териториалните си звена без да прекъсва даването на услуги на жителите

От 2 до 11 януари 2019-та година Агенцията по геодезия, картография и кадастър ще извърши инвентаризация в Службите си в страната. По време на инвентаризацията няма да бъде прекъсвано даването на услуги на жителите и гише „ Получаване “ във всички СГКК ще работи. В този интервал няма да се одобряват единствено заявки за даване на услуги в приемните на Агенцията.

Приемането на заявки по електронен път посредством Кадастрално–административната осведомителна система на АГКК също ще продължи да се реализира непрекъснато и без спиране.

Службите по геодезия, картография и кадастър в страната ще основат нужната организация за застраховане непрекъснатата работа на звената от 9.00 до 17.30 часа, за да имат опция жителите, ведомствата и юридическите лица да получават документи (скици, схеми, скици-проекти и удостоверения) по декларираните от тях и изпълнени услуги.

Периодът на инвентаризация в АГКК е съгласуван с това, че по същото време инвентаризация се провежда и в съдилищата и службите по вписвания при Агенция по вписванията, а като резултат от това, частните и държавни правосъдни реализатори, и нотариусите, също лимитират своята активност.

В този интервал данъчните служби също понижават размера на работата по издаване на данъчни оценки за недвижимите парцели.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР