Агенция Митнически служители са открили 37 500 контрабандни защитни маски за

...
Агенция
Митнически служители са открили 37 500 контрабандни защитни маски за
Коментари Харесай

Иззеха близо 40 000 контрабандни маски на Капитан Андреево

 Агенция Митнически чиновници са разкрили 37 500 контрабандни защитни маски за лице и 34 827 броя етикети, емблеми и дрехи с обозначения на световноизвестни марки. Това се е случило при инспекция на товарен автомобил на " Капитан Андреево ", оповестиха от Агенция " Митници ".

Камионът, ръководен от български жител,  е дошъл на митническия пункт в петък от Турция. Според показаната директна декларация, той е превозвал артикули от Турция за Унгария. При осъществената щателна митническа инспекция, в това число със профилирана рентгенова инсталация, митническите чиновници откриват в товара на камиона недекларирани и неописани в митническите документи 15 колета, съдържащи 37 500 защитни маски за лице.

В хода на инспекцията е открито още, че камионът транспортира в заявените пратки и 31 809 броя етикети, 1950 емблеми, 648 спортни екипа и 420 тениски  с обозначения  на световноизвестни марки. Етикетите, емблемите и облеклата с обозначения на международни марки са арестувани по подозрения за нарушени права върху интелектуалната благосъстоятелност. Информирани са и притежателите на правата върху тези марки. 

Контрабандните маски са конфискувани. Срещу водача на товарния автомобил, български жител с букви M.А., e формиран акт за нарушаване на Закона за митниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР